Det sker - arrangementer og aktiviteter

Lørdag
22 juli
Lørdag 22. juli 2017
 • Sommerbogen 2017

  Læs 5 bøger og anmeld dem, så giver vi dig en bog. Få mere at vide på vores hjemmeside eller kom ind og hent sommerbogsfolderen på Biblioteket. Du kan også anmelde på BIBLO.dk og deltag i de mange konkurrencer om både bøger, tablets og merchandise efter de første 3 bøger.

  Biblioteket SønderborgAlle biblioteker(Hele dagen)0 kr.
Mandag
24 juli
Mandag 24. juli 2017
 • Movie Scout - SL2017

  Lav en film om jeres oplevelser i Sønderborg under SL2017. Måske har I været på Sønderborg Slot, i Universe eller Augustiana? Måske har I lært sønderjysk? Når din patrulje har afleveret jeres film, får I Movie Scout mærket.

  Biblioteket Sønderborg10:00 til 16:000 kr.
Fredag
4 august
Fredag 4. august 2017
Mandag
7 august
Mandag 7. august 2017
 • Forfatterskole i uge 32

  Skriver du? Eller vil du gerne i gang? Så kom til en forrygende uge med forfatteren LG Jensen. Her vil du få masser af idéer, skriveøvelser og træning i at skrive, og du vil møde andre unge, der kan lide at skrive. Du behøver ikke skrive i forvejen, bare du har lyst til at prøve.

  Biblioteket Sønderborg10:00 til 14:000 kr.
Onsdag
9 august
Onsdag 9. august 2017
Lørdag
12 august
Lørdag 12. august 2017
 • Lego Sumo Robotter

  NXT EV3lution er en gruppe børn og unge, der er vilde med Lego robotter og hvert år deltager i First Lego League konkurrencen. Kom og mød dem og deres robotter og prøv at programmere og få robotterne til at kæmpe, Mød bare op - ingen tilmelding.

  Biblioteket Sønderborg10:00 til 12:000 kr.
Onsdag
16 august
Onsdag 16. august 2017
Tirsdag
29 august
Tirsdag 29. august 2017
Onsdag
30 august
Onsdag 30. august 2017

Sider

Hvad sker der i Sønderborg?

Der sker rigtig meget forskelligt, hvis du studerer vores arrangementskalender for 2017. Programmet er fyldt med oplevelser og aktiviteter i Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Hørup, Augustenborg, Broager, Ulkebøl, Dybbøl og Vester Sottrup.

Hver sæson byder på foredrag, musik og koncerter. Forfatterforedrag med kendte eller debuterende forfattere er tilbagevendende arrangementer. Bogcafé med boganbefalinger og litterære trends er også tilbagevendende oplevelser, som du genfinder i dette års program.  Hertil kommer en lang række foredrag der gør dig klogere på alverdens ting. Vi gør os umage for at have et alsidigt program med kulturoplevelser for enhver smag.

Foredrag i og udenfor Sønderborg by

Foråret 2017 er ingen undtagelse. Som altid er paletten bred, når det drejer sig om emner og foredragsholdere: Naturen får plads, det gør litteraturen også, hvor vi bevæger os ud i så forskellige emner som gyserlitteratur og arabisk litteratur. Vi får besøg af kendte forfattere som Tom Buk-Swienty og Merete Pryds Helle, og kender man ikke den kirgisiske forfatter Djingiz Ajtmatov i forvejen, er der mulighed for at høre om ham.

Musik og sang

Musik vil der også være masser af, bl.a. under det velkendte koncept: ”Musik i Gårdhaven”, der – traditionen tro – afslutter sæsonen. Ensemblet ”Tordenskjolds Soldater” kommer således til at være med til at sige farvel til de velkendte koncepter på hovedbiblioteket på Kongevej. Men det betyder ingenlunde nedlukning af denne del af tilbuddene, tværtimod – vi er klar med nye tiltag og spændende arrangementer under nye rammer i Multikulturhuset til efteråret 2017.

Så spørger du stadig dig selv: Hvad sker der i Sønderborg i 2017? Så ligger svaret lige for. Kig i bibliotekets program og så har du svaret: Det sker i Sønderborg!

Aktiviteter for børn

Biblioteket har mange sjove aktiviteter for børn i 2017. For børnene har vi aktiviteter for baby, aktiviteter for børn og aktiviteter for unge. Særlig børneteater er et trækplaster hvor alle billetter tit bliver hurtigt udsolgt. Læseklubben The, boller og bøger er en af vores aktiviteter i Sønderborg, mens babyrytmik er et tilbud på alle kommunens biblioteker. Hvis du leder efter aktiviteter i Nordborg eller aktiviteter i Gråsten for dig og din baby, har vi et godt tilbud til dig.

Det sker uden for Sønderborg by

Vores arrangementer foregår ikke kun på biblioteket i Sønderborg by og men også på bibliotekerne i Nordborg, Gråsten, Broager, Dybbøl, Hørup, Vester Sottrup, Augustenborg og Ulkebøl. Vi Så søger du oplevelser i Sønderjylland og er på de kanter er det værd at tjekke vores aktivitetskalender.