80 kr.
Koncerter og musik

Tower of Song – et musikalsk foredrag af Tobias Trier om Leonard Cohen

28. oktober 2021
Med udgangspunkt i Leonard Cohens populære sange som ”Hallelujah”, ”Bird on the Wire” og ”Ain’t no cure for love”, inviterer Tobias Trier publikum indenfor i ”Tower of Song” og byder op til fællessang og leg med ord i sangskriverens værksted.

Med eksempler fra egen sangskat afslører Tobias Trier en række Cohen-inspirerede værktøjer, som han benytter i sit arbejde som sangskriver. Anført af Cohens lyriske virkemidler og input fra publikum vil han demonstrere, hvordan værktøjerne kan bruges til at improvisere  poetiske sange spontant.

Vær beredt på en musikalsk, opløftende og underholdende oplevelse. Undervejs er der referencer til Tobias Triers opvækst som barn af kunstnerkollektivet ”Røde Mor”.

Tobias Trier er født i 1973 i København som søn af forfatter og billedkunstner Dea Trier Mørch og multikunstneren Troels Trier. Han har siden debutalbummet ”Bag De Blå Persienner” i år 2000 etableret sig som en væsentlig sangskriver og entertainer med stribevis af  koncerter og udgivelser med egne sange. Senest udkom albummet ”Tyfon” i 2017.

Leonard Cohen (1934-2016) var en canadisk forfatter, sangskriver, sanger og guitarist. Han var forfatter, før han blev kendt som musiker og sangskriver, og han havde to universitetsgrader i litteratur. Han debuterede som musiker i 1967 med albummet ”Songs of Leonard
Cohen”. Sangen ”Hallelujah” fra albummet ”Various positions” fra 1984 er et af hans allerstørste hits, og det er indspillet i over 200 coverversioner på forskellige sprog.

Bestil billet(ter)