Mød bare op
Aktiviteter for voksne

Vores nydelsesfulde hjerne - Livestreames fra Aarhus Universitet

19.02.19
Hvad er det i vores hjerne, som får os til at nyde musik, sex, mad og kunst? Hjerneforsker Morten Kringelbach har gennem en årrække brugt avancerede hjerneskanningsteknikker og computermodeller til at udforske oplevelsen af nydelse i vores hjerne.

Hør om, hvad der foregår i vores hjerne, når vi føler nydelse, og hvordan det har sikret vores overlevelse. Og hør, hvordan strøm eller musik måske kan hjælpe skizofrene, krigsveteraner og forældre med fødselsdepression.

Foredraget er en del af serien ”Offentlige foredrag i Naturvidenskab”, som er foredrag der livestreames fra Søauditorierne, Aarhus Universitet. Her har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Der er fri entré til de fleste af foredragene. Man kan stille spørgsmål til forelæseren under foredraget ved at sende en sms eller et tweet.
Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet, og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.