Gratis billet
Mp1.1
Fortælling og højtlæsning

Rundt om kaminen – hvad skal jeg læse for mit barnebarn?

22. november 2021
Få inspiration til, hvad du skal læse for dit barnebarn i alderen 3-6 år – så I sammen får nogle gode læseoplevelser.

Vi giver eksempler på, hvad der er godt at læse for børn og viser, hvordan du kan søge efter børnelitteratur på bibliotekets hjemmeside.

Rundt om kaminen:
Vi sætter os rundt om kaminen og ser nærmere på de mange tilbud, som du har adgang til gennem biblioteket. Hver gang har vi fokus på et særligt emne, og bibliotekets medarbejdere viser tilbuddene frem og viser dig, hvordan du finder rundt i de digitale samlinger. Mens kaminilden buldrer, øver vi de digitale muligheder.
Medbring gerne din egen bærbare computer, smartphone eller iPad, og husk dit login til Biblioteket Sønderborg samt kode og mailadresse til din konto i App Store eller Google Play.