Det sker - arrangementer og aktiviteter

Onsdag
21 februar
Onsdag 21. februar 2018
Torsdag
22 februar
Torsdag 22. februar 2018
Fredag
23 februar
Fredag 23. februar 2018
Lørdag
24 februar
Lørdag 24. februar 2018
  • Fantasyworkshop med Nanna Foss

    Elsker du fantasyfortællinger som ”Game of Thrones” og ”Harry Potter”? Og vil du gerne blive bedre til at skrive inden for denne genre? Så deltag i bibliotekets intensive fantasyworkshop for unge og voksne (16+).

    Biblioteket Sønderborg12:00 til 16:30100 kr.
Søndag
25 februar
Søndag 25. februar 2018
Mandag
26 februar
Mandag 26. februar 2018
Tirsdag
27 februar
Tirsdag 27. februar 2018

Sider

Søger du oplevelser i Sønderjylland og er på de kanter er det værd at tjekke bibliotekets aktivitetskalender. Spørger du stadig dig selv: Hvad sker der i Sønderborg i 2018? Så ligger svaret lige for. Kig i bibliotekets program og så har du svaret: Det sker i Sønderborg!

Hvad sker der i Sønderborg?

Der sker rigtig meget forskelligt, hvis du studerer vores arrangementskalender for 2018. Programmet er fyldt med oplevelser og aktiviteter i Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Hørup, Augustenborg, Broager, Ulkebøl, Dybbøl og Vester Sottrup.

Hver sæson byder på foredrag, musik og koncerter. Forfatterforedrag med kendte eller debuterende forfattere er tilbagevendende arrangementer. Hertil kommer en lang række foredrag der gør dig klogere på alverdens ting. Vi gør os umage for at have et alsidigt program med kulturoplevelser for enhver smag.

Foredrag i og uden for Sønderborg by

Foråret 2018 er ingen undtagelse. Som altid er paletten bred, når det drejer sig om emner og foredragsholdere. Historien får plads, det gør litteraturen også. Vores arrangementer foregår ikke kun på biblioteket i Sønderborg by og men også på bibliotekerne i Nordborg, Gråsten, Broager, Dybbøl, Hørup, Vester Sottrup, Augustenborg og 

Aktiviteter for børn

Biblioteket har mange sjove aktiviteter for børn i 2018. For børnene har vi aktiviteter for baby, aktiviteter for børn og aktiviteter for unge. Særlig børneteater er et trækplaster hvor alle billetter tit bliver hurtigt udsolgt. Læseklubben The, boller og bøger er en af vores aktiviteter i Sønderborg, mens babyrytmik er et tilbud på alle kommunens biblioteker. Hvis du leder efter aktiviteter i Nordborg eller aktiviteter i Gråsten for dig og din baby, har vi et godt tilbud til dig.