Stakkevis af bøger. Foto: Unsplash.com

M3.3

10 om torsdagen: Biografiske romaner og autofiktion

25. august 2022
I de seneste år er der opstået en tendens indenfor litteratur, film og resten af kulturverdenen. Den tidligere så skarpt optrukne grænse mellem fiktionen og privatsfæren har nærmest udvisket sig selv. Hvis vi accepterer, at virkelighed og fiktion ikke kan adskilles, så kan det være, at litteraturen ikke kun bliver mere pirrende, men også virkeligere, farligere eller måske endda mere konkret. Det kan endda være, at den bliver mere relevant.

Bibliotekarerne Hanne Merete Sørensen og Louise Ellerbæk præsenterer denne formiddag 10 fantastiske bud på din næste biografiske læseoplevelse

10 om torsdagen:
Vi sætter os sammen og hører om 10 gode romaner.
Hver gang har vi fokus på en helt særlig type romaner og et nyt tema, der krydres af bibliotekarernes fortællinger, anbefalinger og et inspirerende lyd- og billedeunivers.
Vær med, når vi i en afslappet atmosfære deler vores læselyst med hinanden.
Vi mødes kl. 10.00, og vi hører om 10 romaner