Gratis billet
Mp1.1

Rundt om kaminen – start din næste rejse på biblioteket

7. februar 2022
Find inspiration til den næste store rejse. Hvor finder du digitale rejseguides, flotte rejsemagasiner og aktuel rejseinformation? Ønsker du at udvide dine sprogkundskaber og viden om feriedestinationens etikette og kultur?

Har du styr på de praktiske huskeregler og detaljer, inden du krydser grænsen? Bliv klogere på bibliotekets mange tilbud.

Rundt om kaminen:
Vi sætter os rundt om kaminen og ser nærmere på de mange tilbud, som du har adgang til gennem biblioteket. Hver gang har vi fokus på et særligt emne, og bibliotekets medarbejdere viser tilbuddene frem og viser dig, hvordan du finder rundt i de digitale samlinger. Mens kaminilden buldrer, øver vi de digitale muligheder.
Medbring gerne din egen bærbare computer, smartphone eller tablet/iPad, og husk dit login til Biblioteket Sønderborg samt kode og mailadresse til din konto i App Store eller Google Play.