Gratis - mød bare op
Mp1.1

Rundt om kaminen – bibliotekets hjemmeside og app

30. november 2020
Biblioteket har både en hjemmeside og en app. Hvordan bruger man dem? Hvad kan den ene, og hvad kan den anden?

Hvad findes der af muligheder på hjemmesiden, og hvorfor er app’en også ret fiks? Hvordan finder man inspiration til læsning, hvordan reserverer man? Vi prøver det af i fællesskab.

Rundt om kaminen:
Vi sætter os rundt om kaminen og ser nærmere på de mange tilbud, som du har adgang til gennem biblioteket. Hver gang har vi fokus på et særligt emne, og bibliotekets medarbejdere viser tilbuddene frem og viser dig, hvordan du finder rundt i de digitale samlinger. Mens kaminilden buldrer, øver vi de digitale muligheder.
Medbring gerne din egen bærbare computer, smartphone eller iPad, og husk dit login til Biblioteket Sønderborg samt kode og mailadresse til din konto i App Store eller Google Play.