Gratis - mød bare op
Koncerter og musik

Rundt om kaminen – Stingray Qello: musik for øjne og ører

19. oktober 2020
Få en introduktion til Stingray Qello, der er en streamingtjeneste med en af verdens største netsamlinger af koncerter og musikdokumentarer.

Vi kigger på basens indhold, og hvordan du kan bruge den.
 Du finder mere end 1.500 film og optagelser med de største kunstnere fra 1920’erne til nu. Alt er opdelt i mere end 30 genrer, i årtier og naturligvis alfabetisk.

Rundt om kaminen:
Vi sætter os rundt om kaminen og ser nærmere på de mange tilbud, som du har adgang til gennem biblioteket. Hver gang har vi fokus på et særligt emne, og bibliotekets medarbejdere viser tilbuddene frem og viser dig, hvordan du finder rundt i de digitale samlinger. Mens kaminilden buldrer, øver vi de digitale muligheder.
Medbring gerne din egen bærbare computer, smartphone eller iPad, og husk dit login til Biblioteket Sønderborg samt kode og mailadresse til din konto i App Store eller Google Play.