Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis billet - tilmelding kræves. Tilmelding til sorgbillet@dr.dk
Lokalitet
Salen og Niveau 2, Indsigten
Målgruppe
For voksne
Foredrag

Sammen om sorgen

20. februar 2020
I løbet af efteråret og vinteren sætter DR fokus på sorgen i forbindelse med vandreudstillingen ”De døde i vores liv” og fire aftener på Dokk1 i Aarhus, Odense Bibliotek, Vejle Bibliotek og Biblioteket Sønderborg, hvor vi er sammen om sorgen.

Her kan du møde forfatteren Anders Legarth Schmidt, der har skrevet om at løbe fra sorgen, og folkene bag podcasten "Jeg plejede at tro på for evigt". Det bliver en stemningsfuld aften, hvor mennesker, billeder, fortællinger og nærværende samvær er i fokus, og der er rørende og lærerige indslag fra mange hjørner og en fælles samtale om et emne, som vi alle skal forholde os til: sorg.

Udstillingen "De døde i vores liv" kan ses på Biblioteket Sønderborg fra 6. - 28. februar. Landsforeningen Liv&Død står bag udstillingen. I foråret 2018 opfordrede foreningen alle efterladte til at dele deres måder at mindes en kær afdød på og modtog adskillige smukke og rørende mindefortællinger. Disse fortællinger, som består af både tekst og billeder, er en del af udstillingen. Udstillingen rummer bl.a. 45 danskeres personlige beretninger om sorg og minder og en installation bestående af en sorgklump, der er skabt af 23-årige Pernille Øster, der mistede sin lillebror Jonas på 16 år i en ulykke. DR er medafsender på udstillingen, og projektet er støttet af TrygFonden.

Gratis billet - tilmelding kræves.
Tilmelding til sorgbillet@dr.dk