Lokalebooking

Biblioteket Sønderborg, Hørup, Nordborg og Ulkebøl stiller mødelokaler og sale gratis til rådighed for foreninger og grupper. Lokalerne må ikke bruges i kommerciel henseende eller til private fester.

Reservation af lokaler og udstyr sker i bookingsystemet. Her kan du også se, hvornår lokalerne er ledige. Opret dig som bruger for at få adgang til oversigten. Reservation af lokaler og udstyr skal foregå minimum 5 dage før. Reserveringen er først gældende når du har modtaget en bekræftelse. Har du behov for it-udstyr, flipover eller lignende, skal dette skrives i bookingen.

Lokalerne kan benyttes:
Hverdag 8-22
Lørdage og søndage 8-17

Lokalerne er tilgængelige i det aftalte tidspunkt. Den aftalte tid skal overholdes af hensyn til andre brugere og bibliotekernes alarmsystem. Hvis planlagte arrangementer/møder aflyses, skal biblioteket have besked hurtigst muligt på telefon 88 72 42 00.
 

Gå til bookingsystemet


 

Lokaler i Multikulturhuset

Lokale

Max. antal personer

M 3.115
M 3.26
M 3.330
MP 1.130
Salen150 v. stolerækker

Alle lokaler er udstyret med projektor og/eller storskærm. Der kan ved booking bestilles pc og flipover. I salen er det desuden muligt at bestille trådløse mikrofoner, klaver, scenekasser og talerstol. Salen er udstyret med teleslynge. Der er trådløst netværk i alle lokaler og i salen.
Caféen Hav a Java kan levere mad og drikke. Caféen kan kontaktes på telefon 21 18 31 94.

 

Lokaler ved Biblioteket Hørup (Knøs' Gård)

Lokale

Max. antal personer

120
416
Salen80 v. borde, 120 v. stolerækker

Nøgle til lokalerne skal afhentes i bibliotekets betjente åbningstid. Nøgler afleveres i nøgleslæden til venstre for bibliotekets indgangsdør umiddelbart efter brug. Der er trådløst netværk i alle mødelokaler og i salen.
I salen er der teleslynge, projektor og lærred og kan der ved forhåndsbestilling fås trådløse mikrofoner, dvd- og cd-afspiller, flipover og klaver.
Der er anretterkøkken til rådighed. Det er tilladt at medbringe forplejning.

 

Lokale ved Biblioteket Nordborg

Lokale

Max. antal personer

120

Der er lærred i lokalet og mulighed for at forhåndsbestille projektor samt pc med højtalere. Der er trådløst netværk, men også netstik i væggen.

 

Lokale ved Biblioteket Ulkebøl

Lokale

Max. antal personer

140

Nøgle til lokalet skal afhentes på Biblioteket Ulkebøl i bibliotekets åbningstid. Nøglen afleveres umiddelbart efter arrangementets/mødets afslutning enten på biblioteket eller via brevsprækken ved bibliotekets indgangsdør.
Der er lærred i lokalet og mulighed for at forhåndsbestille projektor, pc og højtalere. Der er trådløst netværk. I umiddelbar forbindelse til lokalet er der et lille tekøkken. Service og forplejning skal medbringes selv.