Press Reader

Adgang
Med cpr-nr/kortnr og pinkode. Kan bruges hjemme eller på biblioteket. Kun for indbyggere i Sønderborg Kommune.
Press Reader giver online adgang til et bredt udvalg af magasiner og tidsskrifter fra det meste af verden.

Du finder 5000 magasiner og aviser fra 100 forskellige lande og på 60 sprog. Du finder de store aviser "Newsweek", "The Guardian" og "Daily News" og anerkendte fagtidskrifter indenfor emner som sport, fotografering, madlavning, hobby, rejser o.a.

Du kan finde og åbne dagens avis/magasin i pdf, og det oprindelige udseende og alle detaljer er bevaret. Der er op til 90 dages arkiv og det er muligt at søge aviser efter land eller titel.

Danske aviser i Press Reader

I Press Reader finder du Fisk & Fri, Tips Bladet og Tour de France magasinet. Opholder du dig i udlandet, vil du også kunne tilgå: BT, Weekendavisen, Aarhus Stiftstidende, Jyllandsposten.

Trin-for-trin vejledning

1. Tag din telefon, tablet eller pc frem. Det skal være det apparat som du vil læse aviser på. Bruger du telefon eller tablet skal du starte med at installere PressReader app'en.
  2. Du skal nu rekvirere en 72 timers gratis adgang ved at logge på med dit bibliotekslogin. Gå til denne URL og log ind: PressReader
  3. Åbn nu PressReader app'en eller bliv på websitet, hvis du bruger pc. Du har adgang til at læse udvalgte aviser gratis. Det viser den grønne kaffekop i menuen.
  4. Under menupunktet Aviser er der en oversigt over alle tilgængelige aviser. I app'en er de gratis aviser blandet med betalingsaviser, så ikke alt du ser har du adgang til. Bemærk at der kun er adgang til Politiken og Ekstra Bladet når du befinder dig uden for danmarks grænser.
  5. Du kan downloade aviser til senere læsning. De bliver gemt i menuen under Downloaded.
  6. Når de 72 timer er gået, skal du igen gå ind via PressReader og logge på, hvis du vil forny din gratis adgang. Din adgang fornys i øvrigt automatisk når du logger på bibliotekets wifi.

Apple App Store

Google Play