Sådan foregår Bingo

Hvad kan jeg vinde? Hvor skal jeg aflevere? Hvordan foregår det? Læs mere om Bingo med Biblioteket

Hvad kan jeg vinde?

Hovedpræmien er er en stor og dejlig kurv fyldt med gode sager! Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld.
 
Vi uddeler desuden en ”godt kæmpet”-boggave, hvor vi trækker lod blandt alle indkomne bingoplader – også dem, der ikke har nået at udfylde alle felter. Vinderen af hovedpræmien deltager ikke i ”godt kæmpet”-konkurrencen. 

Hold også øje med bibliotekets hjemmeside og Facebook – vi laver nemlig små bingokonkurrencer i løbet af året.

Hvordan gør jeg?

For at være med i konkurrencen skal du i løbet af 2021 læse 12 bøger, der kan passe ind i felterne på bingopladen.

Skriv forfatternavn og bogens titel i felterne på pladen. Én titel kan kun skrives i ét felt. For at kunne skrive en bog på bingopladen skal du have læst hele bogen – det tæller ikke, hvis du bare har bladret i bogen, er gået i stå halvvejs eller kun har set filmatiseringen.

Hvad skal jeg læse?

Du vælger selv, hvilke bøger du vil læse, så længe de holder sig inden for kategorierne. En bog kan kun bruges til ét felt på bingopladen. 

Hvis du mangler idéer til bøger, kan du se vores forslag her på siden, og der bliver løbende tilføjet nye lister og nye forslag. Biblioteket laver hen over året bingoudstillinger, hvor vi stiller bøger frem inden for de forskellige kategorier. Du er selvfølgelig også altid velkommen på biblioteket, hvor bibliotekarerne er klar til at hjælpe med at finde bøger.

Du kan desuden finde en masse inspiration på Litteratursiden

Hvor og hvornår afleverer jeg bingopladen?

Konkurrencen varer hele 2021, så der er god tid. Vi skal blot have din udfyldte bingoplade i hænde senest 17. januar 2022.

Du kan  aflevere bingopladen i bingo-postkassen på dit bibliotek, eller du kan scanne den ind og sende den til biblioteket@sonderborg.dk

Det med småt

Du skal være fyldt 16 år for at deltage.
Du skal have adresse i Sønderborg Kommune for at deltage i konkurrencen.
Medarbejdere på Biblioteket Sønderborg kan ikke deltage.

GOD LÆSELYST!