virk.dk - hjælp til virksomheder og foreninger

Alle virksomheder og foreninger med et CVR-nummer skal have en NemID medarbejdersignatur og en digital postkasse for at kunne modtage e-mails fra det offentlige.
Empty view

For at få adgang til virksomhedens eller foreningens digitale postkasse, samt indberette på virksomhedes eller foreningens vegne, skal der bestilles en NemID medarbejdersignatur.
På hjemmesiden Virk.dk, kan du få adgang til 1.500 indberetninger. Med Virk.dk kan du nøjes med at gå ét sted hen, når du skal indberette til myndighederne på vegne af din virksomhed eller forening.

Biblioteket kan hjælpe med at

• bestille NemID medarbejdersignatur
    aktivere NemID medarbejdersignatur
  • oprette den digtiale postkasse
  • indberette oplysninger til det offentlige (bemærk: biblioteket kan hjælpe med hvor du indberetter, men ikke hvad du indberetter)
    starte eller lukke en virksomhed

Træffetid ved personligt fremmøde:
Hver torsdag kl. 13-15 på Biblioteket Sønderborg, Kongevej
Ingen tilmelding - bare mød op.

Hvis træffetiden passer dig dårligt eller der er andet du gerne vil have vejledning til, er du altid velkommen til at kontakte Claus Jacobsen eller Astrid Tang pr. telefon eller mail:
Claus Jacobsen: clja@sonderborg.dk
Astrid Tang: atan@sonderborg.dk

Empty view

Biblioteket Sønderborg - Kongevej 19-27 - 6400 Sønderborg - Tlf. 8872 4200 - biblioteket@sonderborg.dk | EAN-nr 5798 0051 54044 | Se biblioteks åbningstider