Bibliotekernes sprogspor

8. februar 2021
Vi giver jer noget at tale om!

Velkommen til et nyt år med Bibliotekernes Sprogspor.

Vi har valgt at gøre indholdet på sprogsporet.dk mere synligt. Der er ikke længere særlige profiler på hjemmesiden. I stedet for at logge ind, kan du nu blot klikke på den type indhold, som passer på dig.

Nyhedsbrevet får du stadig, men i en lidt anden form. Her kan du på samme måde bladre imellem det indhold, der er aktuelt for dig her og nu.

Så får du altid det mest relevante indhold - uanset om du er på arbejde og skal lave aktiviteter med en børnegruppe, eller du har fri og skal finde inspiration til dit eget barn derhjemme.

Se de seneste nyheder her

Rigtig god fornøjelse!

Om Sprogsporet.dk

Har du børn i alderen 0 - 6 år eller arbejder du med børn og sprog? Så er Sprogsporet.dk din adgang til målrettede nyheder, anbefalinger og sprogstimulerende værktøjer.

Bibliotekernes Sprogspor er bibliotekernes fælles indsats, som støtter sprogstimulering og tidlige læsefærdigheder for børn i alderen 0-6 år.

På Sprogsporet.dk kan du oprette en profil og modtage nyheder, anbefalinger og værktøjer, der er tilpasset dig, uanset om du er forældre eller arbejder med børn og sprog.

Følg linket nedenunder og vælg Sønderborg Kommune når du opretter profilen.

Så vil du modtage lokale nyhedsbreve fra Biblioteket Sønderborg om kommende arrangementer, nye materialer og meget mere.