Far på færde

1. oktober 2020
Er du far på barsel eller går hjemme med dit mindre barn? Så kom og få et fællesskab med andre fædre og deres børn.

Tilbuddet er gratis og er et samarbejde mellem Sundhedsplejen, Biblioteket og en række engagerede lokale fædre.

Hver anden onsdag er der aktiviteter på programmet, hvor lokale fædre med forskellige færdigheder, sætter gang i fælles aktiviteter og giver deres viden videre.

Hent en billet til:

Onsdag d. 21.10.20 kl. 10: ”Fars-retter” - madlavning med far og kok Jesper Kock

Onsdag d. 4.11.20 kl. 10 : Far og barn synger sammen med far og pædagog Lasse

Onsdag d.18.11.20 kl.: Far og barn skal ud og bruge naturen med far Mads og hans ven Sofus

Onsdag d. 2.12.20 kl. : Far lærer om barnets sprog med mor (ups) og børnebibliotekar Dorte

Onsdag d. 16.12.20 kl.: Far lærer førstehjælp med far og falckredder Nikolaj

Hver gang er der mulighed for at snakke med sundhedsplejerske Micha Bauer, hvis man har behov for det.

Tilmeld jer via biblioteket.sonderborg.dk

De øvrige onsdag formiddage er I meget velkommen til at mødes i børnebiblioteket.