Sprogkufferter

Børnebiblioteket har et udvalg af sprogkufferter til børn i alderen fra 1 - 7 år med forskellige temaer og sværhedsgrader.

En sprogkuffert indeholder forskellige materialer – bøger, musik, spil, legetøj m.m., der stimulerer alle barnets sanser og hjælper med at udvikle barnets sprog.

Hver sprogkuffert har et tema fra barnets verden f.eks. familie, mad, rim, rytme og legelæsning, bogstaver, matematik, natur og miljøbevidsthed og trafik.

Der er også tips til, hvordan I kan bruge sprogkufferten.

Vores sprogkufferter kan lånes af alle - både pædagoger, dagplejere og forældre. De er også velegnet til børnehavens arbejde med pædagogiske læreplaner. Vores sprogkufferter kan også bruges både til dansksprogede og til 2-sprogede børn.

Lånetiden på alle kufferter er en måned.

Har du ris, ros eller ideer til emner til kommende sprogkufferter, er du velkommen til at kontakte børnebiblioteket.

Kontaktpersoner: børnebibliotekarerne Linda Ann Pallesen lapa@sonderborg.dk og Ruth Viborg Kruse rvib@sonderborg.dk

Se et udvalg af sprogkufferterne her

Sprogkuffert
21. februar 2018