Skal vi lege?

19. maj 2020
Det er sjovt at lege med sproget, og så bliver man klog af det. Det årlige Sprogfitness der styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at barnet bevæger sig blev desværre aflyst grundet Corvid-19, men I skal ikke snydes for de sjove lege.

Sproglegene understøtter kropslige læringsstile, samarbejde og sociale kompetencer hos de deltagende børn.
Målgruppen er børn i 5-7 års alderen, og voksne må gerne lege med!

Sprogfitness kan foregå mange forskellige steder, så man skal ikke bliver overrasket over at møde aktive børn på steder som: biblioteket - idrætshallen – skolen - daginstitutionen – sportspladsen - byparken - kirken eller helt utraditionelt måske hos bilforhandleren.
Legene har forskellige formål. Børnene kan få f.eks. opgaver, der gør dem stærkere i forhold til begreber, farver eller dyr. En opgave kunne være:

Trylledrikken

Børnene skal i par på to løbe hen til troldmanden.  Børnene vælger et dyr, der skal puttes i gryden. Så løber de til skoven, hvor de kan vælge hvilken farve ingrediensen skal have. Når en farve er valgt løber børnene tilbage til troldmanden, så ingrediensen kan komme i gryden. Næste par løber til troldmanden og sådan fortsætter legen til trylledrikken er færdig.

I kan ganske gratis finde alle de nye og gamle lege på Sprogsporet.dk via dette link Sprogfitness lege

Foråret er godt igang så kom ud og leg!