eReolen

eReolen får ny hjemmeside

eReolen har lanceret et nyt og tidssvarende design på sin hjemmeside.

eReolen har lanceret et nyt og tidssvarende design på sin hjemmeside.

Det nye design sætter større fokus på billeder og video og tilbyder masser af nye muligheder for formidling, der inspirerer til at finde den næste gode læseoplevelse.

eReolens nye design har fået et mere minimalistisk og visuelt udtryk, der sikrer mere brugervenlighed og en simpel og overskuelig navigation, der gør det nemmere at orientere sig og lade sig inspirere. I designet er der lagt særlig vægt på, at hjemmesiden fungerer godt på mobile enheder, da det er den måde, mange vælger at benytte eReolens hjemmeside. Dette bliver f.eks. understøttet med en øget mulighed for at scrolle i formidling og karruseller, ligesom større elementer og det visuelle fokus understøtter overskueligheden og navigationen på den responsive visning.

Ud over det nye design tilbyder hjemmesiden ny funktionalitet som:

Afspilning af lydprøver direkte fra forsiden
Redaktørens særlige anbefalinger
Forfattercitater
Læseinspiration via video
Øget antal  anbefalinger via karruseller

eReolens nye design byder også på en helt ny inspirationsside, hvor redaktionen af bibliotekarer fra hele landet anvender de nye formidlingsfunktioner til at skabe et personligt og fagligt funderet indhold, der underbygger formidlingen af bredden i eReolens katalog.
Lydbogs- og e-bogssiderne giver mulighed for at orientere sig bredere i eReolens katalog ved hjælp af et øget antal af emnekarruseller – både med inspiration inden for overordnede kategorier, men også mere emnespecifikke og tematisk udvalgte bøger. Dette skaber bedre mulighed for,  browse rundt og lade sig inspirere til sin næste læseoplevelse.

Som bibliotekslåner har du automatisk adgang til eReolen. Se mere her på eReolen.dk