Start din litteraturliste her

17. juni 2021
Få hjælp til at lave flotte litteraturlister med litteraturlisteautomaten

Litteraturlisteautomaten
Med Litteraturlisteautomaten kan du nemt og enkelt lave en konsistent og korrekt formateret litteraturliste -og den er endda gratis at bruge.

Du behøver ikke vide noget om, hvordan de forskellige typer af kilder skal opstilles på forhånd. Du vælger blot en kildetype og udfylder de tilknyttede felter. Automaten klarer resten og sorterer litteraturlisten alfabetisk, når du kopierer den over i din opgave. Litteraturlisteautomaten sikrer, at dine kilder står korrekt, og at du får alle nødvendige oplysninger med.

Litteraturlisteautomaten.dk er særligt målrettet de studieforberedende ungdomsuddannelser, men kan bruges af alle, som har behov for at oprette en litteraturliste.

Litteraturlisteautomaten.dk stiller dine kilder op efter APA7 standarden, som er det format, de fleste uddannelsesinsitutioner bruger.

Gå direkte til Litteraturlisteautomaten

"Lav din litteraturliste præcis og konsekvent. Alle referencer i din litteraturliste skal være udarbejdet efter samme standard. Din lærer (og andre læsere) skal kunne finde tilbage og tjekke oplysningerne i din opgave."

- SkrivOpgave.dk