Fra mandag den 18. maj kan du aflevere materialer og hente reserveringer kl. 13-17

12. maj 2020
Nu kan du komme af med stakken af bøger og igen reservere hjemmefra.

Fra mandag den 18. maj bliver der mulighed for at aflevere og afhente reserverede materialer på tre af bibliotekerne i Sønderborg Kommune.

Ordningen indføres på hovedbiblioteket i Multikulturhuset og ved bibliotekerne i Nordborg og Gråsten.

Det vil være muligt at aflevere og afhente reserverede materialer på Hovedbiblioteket i Multikulturhuset fra mandag til fredag fra kl. 13.00 – 17.00 og på Bibliotekerne i Gråsten og Nordborg fra mandag til torsdag fra kl. 13.00 – 17.00 (Bemærk dog at der er lukket alle steder Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 21. maj). Ordningen igangsættes mandag den 18. maj 2020.

Der er tale om et nødberedskab, der etableres ved bibliotekerne som selvhent og selvaflevering.

Bibliotekets hjemmeside kan bruges til at bestille eller reservere materialer til afhentning. Der kan ligeledes bestilles biblioteksmaterialer via den telefoniske betjening på 88724200. Bibliotekets personale vil sørge for afspritning, så borgerne kan være trygge ved at låne uden risiko for smitte af Covid-19.

Vær særligt opmærksom på skiltningen i forhold til adgangsforhold ved de enkelte biblioteker og de øvrige begrænsninger, fx begrænsningen i antallet af borgere i samme lokale på op til 10 personer.

Bibliotekerne i Sønderborg Kommune lukkede den 12. marts 2020 på baggrund af regeringens udmelding af Covid19 udbrud. Under nedlukningen af bibliotekerne har det været muligt for borgerne at blive betjent telefonisk af medarbejderne og benytte bibliotekets digitale tilbud. Disse tilbud er selvfølgelig stadig tilgængelige.

Evt. yderligere kommentarer/informationer:

Stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen, tlf. 27 90 60 00, mail: cnic@sonderborg.dk