Fra SMS til Biblioteket app — alt samlet et sted

23. marts 2023
Biblioteket Sønderborg samler pr. 1. maj 2023 kommunikationen til dig i app’en. På den måde har du adgang til alle dine informationer på et sted, og alt er tilgængeligt lige, når det passer dig.

Er du en af dem, der modtager en SMS, når dine reservationer er klar til afhentning? Eller når afleveringstidspunktet nærmer sig for dine lånte bøger? Så bliver det fra maj måneds første dag en smule anderledes, men til gengæld meget smartere.  

Det lækreste design og ny inspiration lige ved hånden 

Når du først har downloadet app’en og er logget ind første gang, så får du allerede på forsiden idéer og inspiration til dine næste lån. Eller til et kommende arrangement, som du bare ikke må gå glip af. App’en henter inspirationen og informationerne direkte fra Litteratursiden, eReolen og fra bibliotekets egen hjemmeside. På den måde er du altid sikker på at få det nyeste og mest relevante serveret direkte på telefonen. Du kan sågar bestille billetter til arrangementer med det samme via app’en. Det kan næsten ikke blive nemmere.  

Din direkte vej til at finde og reservere materialer 

Biblioteket vil gerne gøre alt for, at dit liv som låner hos os bliver endnu lettere og lige at gå til. Du har det fulde overblik i app’en og kan både finde nye materialer, reservere materialer og hurtigt tjekke din lånerstatus. Du kan naturligvis også slette reservationer, du ikke skal bruge alligevel. På den måde hjælper du både biblioteket og den næste låner med at få hurtigere adgang til materialet. Derudover kan du også se, hvor dine reserverede materialer står og venter på dig, og du kan betale eventuelle mellemværende. Som noget virkelig smart, kan du nu også bruge app’en til at scanne og låne bøger direkte, når du står med dem i hånden. Det er ret fedt, synes vi.  

Push-beskeder og notifikationer 

Der er så mange fordele ved at have alt samlet på et sted, og det synes vi på ingen måde, at du skal gå glip af. Derfor håber vi, at du vil tage godt imod denne lille forårsforandring. Hvis du var meget glad for SMS’erne, som du har været vant til, så kan du nemt få en næsten ens service med app’en. Alt du skal gøre er blot at slå push-beskeder til, når du installerer app’en. Eller ændre det efterfølgende i indstillingerne. Du vil så modtage notifikationer om reservationer, afleveringsdatoer og eventuelle mellemværender. 

Sådan finder og henter du app’en ned til din mobil 

Alt du skal gøre er at søge efter “Biblioteket” i App Store eller Google Play. Når du har hentet app’en, bliver du bedt om vælge din hjemkommune, hvorefter du logger ind med dit bibliotekslogin (CPR-nr. og dine 4-cifrede pinkode). Så nemt er det, og så er du i gang. 

Hent appen i App Store
Hent appen i Google Play

Hvis du er i tvivl, står vi naturligvis også klar på bibliotekerne til at hjælpe dig. Ændringen træder i kraft d. 1. maj 2023.