Gratis billet
P-plads ved Gråsten Landbrugsskole

Under åben himmel: Paradiset-Fiskbæk og Adsbøl

19. april 2023
Tag med bibliotek og naturvejleder på tur til Paradiset-Fiskbæk og Adsbøl.

Har du lyst til at prøve kræfter med nye aktiviteter og holde hjernen og kroppen frisk? Er du klar til at tage ud Under åben himmel på ture med naturvejleder og bibliotek?

Under åben himmel
Vi mødes Under åben himmel 8 uger i træk 8 forskellige steder i vores dejlige natur på Als og Sundeved. Hver gang et nyt sted. Hver gang går vi en længere strækning. Hver gang præsenteres vi for litteratur og for naturen lige nu. Denne uge går turen til Paradiset-Fiskbæk og Adsbøl.

Naturvejleder og bibliotekar tager dig med ud Under åben himmel, hvor vi følger årstidens gang og præsenteres for det specielle ved lokaliteten. Vi afprøver apps, præsenteres for mindre kendt litteratur, frisker vores viden om det kulturhistoriske i området op samtidig med, at vi går 4-6 km med nedslag på naturen.

Fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er nemlig vigtige elementer i livet. Tjek vejrudsigten om vindjakke og gummistøvler er en god idé. Medbring gerne smartphone eller tablet, der kan gå på nettet, en kikkert og din egen kaffe/the til afslutning.

Vi sætter flag op ved mødestedet.