Lokalebooking

Biblioteket Sønderborg, Hørup og Nordborg stiller mødelokaler og sale gratis til rådighed for foreninger og grupper. Lokalerne må ikke bruges i kommerciel henseende eller til private fester.

Reservation af lokaler og udstyr sker i bookingsystemet. Her kan du også se, hvornår lokalerne er ledige. Opret dig som bruger for at få adgang til oversigten. Reservation af lokaler og udstyr skal foregå minimum 5 dage før. Reserveringen er først gældende når du har modtaget en bekræftelse. Har du behov for it-udstyr, flipover eller lignende, skal dette skrives i bookingen.

Lokalerne kan benyttes:
Hverdag 8-22
Lørdage og søndage 8-17

Lokalerne er tilgængelige i det aftalte tidspunkt. Den aftalte tid skal overholdes af hensyn til andre brugere og bibliotekernes alarmsystem. Hvis planlagte arrangementer/møder aflyses, skal biblioteket have besked hurtigst muligt på telefon 88 72 42 00.

OBS! Bookingsystemet kan pt. kun benyttes af registrerede foreninger.
Andre foreninger samt private kan kontakte Biblioteket Sønderborg ved Jens Laursen på tlf. 27906050 eller jblu@sonderborg.dk for booking af lokaler.

Lokaler i Multikulturhuset

Icon Description

Lokale

Max. antal personer

M 3.115
M 3.26
M 3.330
MP 1.130
Salen150 v. stolerækker

Alle lokaler er udstyret med projektor og/eller storskærm. Der kan ved booking bestilles flipover. I salen er det desuden muligt at bestille trådløse mikrofoner, klaver, scenekasser og talerstol. Salen er udstyret med teleslynge. Der er trådløst netværk i alle lokaler og i salen.

Lokaler ved Biblioteket Hørup (Knøs' Gård)

Icon Description

Lokale

Max. antal personer

120
4 (åbent lokale)16 
Salen100

Nøgle til mødelokalerne skal afhentes i Biblioteket Hørups betjente åbningstid. Nøgler kan afleveres i postkassen til højre for bibliotekets indgangsdør umiddelbart efter brug. Der er trådløst netværk i alle mødelokaler og i salen.
I salen er der teleslynge, projektor, lærred, trådløse mikrofoner, lydanlæg, flipover og klaver.
Der er anretterkøkken til rådighed. Det er tilladt at medbringe forplejning.

Lokale ved Biblioteket Nordborg

Icon Description

Lokale

Max. antal personer

120

Der er lærred i lokalet og mulighed for at forhåndsbestille projektor. Der er trådløst netværk, men også netstik i væggen.