Lokalebooking

Biblioteket Sønderborg, Hørup og Nordborg stiller mødelokaler og sale gratis til rådighed for foreninger og grupper. Lokalerne må ikke bruges i kommerciel henseende eller til private fester.

Reservation af lokaler og udstyr sker i bookingsystemet. Her kan du også se, hvornår lokalerne er ledige. Opret dig som bruger for at få adgang til oversigten. Reservation af lokaler og udstyr skal foregå minimum 5 dage før. Reserveringen er først gældende når du har modtaget en bekræftelse. Har du behov for it-udstyr, flipover eller lignende, skal dette skrives i bookingen.

Lokalerne kan benyttes:
Hverdag 8-22
Lørdage og søndage 8-17

Lokalerne er tilgængelige i det aftalte tidspunkt. Den aftalte tid skal overholdes af hensyn til andre brugere og bibliotekernes alarmsystem. Hvis planlagte arrangementer/møder aflyses, skal biblioteket have besked hurtigst muligt på telefon 88 72 42 00.
 

Gå til bookingsystemet

 

Lokaler i Multikulturhuset

Lokale

Max. antal personer

M 3.1 11
M 3.2 6
M 3.3 26
MP 1.1 24
Salen 100 v. stolerækker

Alle lokaler er udstyret med projektor og/eller storskærm. Der kan ved booking bestilles pc og flipover. I salen er det desuden muligt at bestille trådløse mikrofoner, klaver, scenekasser og talerstol. Salen er udstyret med teleslynge. Der er trådløst netværk i alle lokaler og i salen.
 

Lokaler ved Biblioteket Hørup (Knøs' Gård)

Lokale

Max. antal personer

1 20
4 16
Salen 54

Nøgle til lokalerne skal afhentes i bibliotekets betjente åbningstid. Nøgler afleveres i nøgleslæden til venstre for bibliotekets indgangsdør umiddelbart efter brug. Der er trådløst netværk i alle mødelokaler og i salen.
I salen er der teleslynge, projektor og lærred og kan der ved forhåndsbestilling fås trådløse mikrofoner, dvd- og cd-afspiller, flipover og klaver.
Der er anretterkøkken til rådighed. Det er tilladt at medbringe forplejning.

 

Lokale ved Biblioteket Nordborg

Lokale

Max. antal personer

1 20

Der er lærred i lokalet og mulighed for at forhåndsbestille projektor samt pc med højtalere. Der er trådløst netværk, men også netstik i væggen.