Bibliotekernes Sprogspor

Har du børn i alderen 0 - 6 år eller arbejder du med børn og sprog? Kom på sporet af de bedste sprogstunder med Biblioteket og Sprogsporet.dk

Vil du som forælder eller voksen, der arbejder tæt sammen med børn, gerne hjælpe børns sprog godt på vej? Så har vi et godt tip til dig - gå på opdagelse på sprogsporet.dk

Det har stor betydning for børn i alle aldre, at de kan kommunikere med andre og forstå sprog. Det hjælper barnet i støtter det i at forstå sig selv og verden og til at skabe venskaber. Et godt sprog er også vigtigt for indlæringen og en god skolestart senere i livet. 

Du kan styrke et barns sprog ved at læse højt og lege med sproget. På Sprogsporet finder du både gode bøger og sjove idéer til sproglege. Bibliotekernes Sprogspor er bibliotekernes fælles indsats, som støtter sproglig udvikling og tidlige læsefærdigheder. Tilbuddet henvender sig til alle de voksne omkring børn i alderen 0-6 år.    

Sprogsporet finder du en lang række inspirerende boglister og online tilbud, som bibliotekerne og andre eksperter inden for sprog og læsning har udviklet.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du tilsendt tips og nyheder hver måned. Alt indhold er opdelt i kategorier, så du let kan klikke dig frem til det, som er mest relevant for dig lige nu og her – hvad enten du er forælder eller fagperson.

Målgruppen for Sprogsporet er alle børn i alderen 0-6 år.

Indsatsen er en del af centralbibliotekernes temaspor Glæden ved sprog, litteratur og læsning. Udviklingen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.