Ta' på tur med litteraturen

12. februar 2019
En af litteraturens største styrker er, at den kan tage dig med på rejser til steder og terræner, som du ellers aldrig ville få adgang til.

Bingo med Biblioteket
Hvis du læser en af bøgerne på denne liste, kan du udfylde feltet "På rejse" på årets bingoplade.
Læs mere om Bingo med Biblioteket her

Bøgerne på denne inspirationsliste flytter sig fra et sted til et andet. Uanset om der er tale om en campingferie på deroute, en tænksom pilgrimsfærd eller en farefuld flugt til eller fra noget, så skaber enten målet eller rejsen i sig selv forandring.

I mødet med fremmede kulturer, uforudsete forhindringer og påtrængende bekendtskaber får den rejsende (og læseren!) nye perspektiver på hverdagen. For en rejse væk fra det velkendte, vil næsten altid også medføre en indre rejse.

Så snup en bog, og tag med på tur til vands, til lands og i luften.