Tænk hvis du vandt...

3. januar 2021
Bingo med Biblioteket

Endnu en nedlukning, og det er januar og mørkt. Men lad os skifte fokus og se på mulighederne. Nu kan du måske få læst lidt flere bøger, og vi giver dig chancen for at være med i Bingo med Biblioteket. Vi forlænger fristen for indlevering af bingo-pladen til mandag den 25. januar. Vi har listet en række anbefalinger til kategorierne på bingo-pladen og gjort det lettere for dig at komme hurtigt i gang - prøv at læse eller lytte litteratur digitalt med eReolen.

Gå til bingo

Sådan spiller du Bingo med Biblioteket: Læs 12 bøger, der kan passe ind i kategorifelterne på bingopladen. Én titel kan kun skrives i ét felt. For at kunne skrive en bog på bingopladen skal du have læst hele bogen. Du skal være fyldt 16 år for at være med i konkurrencen. Du skal have adresse i Sønderborg Kommune for at deltage i konkurrencen. Ansatte på Biblioteket Sønderborg kan ikke deltage i konkurrencen.

Sådan afleverer du bingopladen: Aflever bingopladen senest mandag 25. januar 2021. Bingopladen afleverer du i Bingo-postkassen på dit bibliotek, eller du kan scanne den ind og sende den til biblioteket@sonderborg.dk.

Præmier: Hovedpræmien er er en stor og dejlig kurv fyldt med gode sager! Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld. Vi uddeler desuden en ”godt-kæmpet-boggave”, hvor vi trækker lod blandt alle afleverede bingoplader – også dem, der ikke har nået at udfylde alle felter.