Historier om Danmark

Danmarkshistorien er kompleks og nuanceret. Den kan fortolkes og diskuteres, den er din, min og vore

Aktiv sommer, sjov sommer!

Louise Ellerbæk

Onsdag 24. maj 2017

Nu hvor vi endelig har smidt den varme flyverdragt og de tunge vinterstøvler, skriger kroppen bare på at springe badut omkring i solskinnet. Vi vil ud, vi vil lege, og vi kigger lige forbi biblioteket efter gode bøger fulde af aktivitet.

Åbningstider i Kr. Himmelfartsferien

Agnete Moos

Onsdag 24. maj 2017

Bemærk at der er ændrede åbningstider på bibliotekerne fredag d. 26. maj.

Mord og mystik - Twin Peaks revisited

Agnete Moos

Tirsdag 23. maj 2017

Elsker du kultserien Twin Peak? Så vil du måske også kunne lide disse bøger, der indeholder masser af mord og mystik.

Ship ohøj! Jorden rundt i 6 bøger

Zoe Skovgaard Asta

Torsdag 18. maj 2017

Mennesket overfor havets kræfter, havet som symbol på frihed, men også vildskab, skibet som tegn på udlængsel, men også som et klaustrofobisk indelukke, midt på havets store vidder. Søfartsfortællinger har altid været populær læsning, og mange har siddet dybt begravet i en roman om den ensomme mand på havet, om store bølger og uvejr, eller om mytteri ombord. Her er fire varme anbefalinger af bøger, hvor havet har en afgørende rolle, samt to bøger jeg glæder mig til at dykke ned i.

Alle går rundt og forelsker sig....

Anne-Mette Bork

Onsdag 17. maj 2017

Nu er det næsten tid til t-shirts, kolde colaer, pjask i vandkanten og måske også lidt kysseri.

Hambros Allé 7-9-13 og 100 dage

Sofie Milred Søndergaard

Torsdag 11. maj 2017

Antiudkantsdanmark før, under og efter finanskrisen

Hvis du kan li´ Jojo Moyes

Sofie Milred Søndergaard

Mandag 15. maj 2017

Du har læst, du har grint og grædt og været tabt for omverdenen i kærlighed, konflikter, identitet og livsglæde.

Lyt og vind!

Anne-Mette Bork

Fredag 28. april 2017

Den store lydbogskampagne: Lyt og vind! er skudt i gang og kører hele maj måned.