Hovedbiblioteket flytter

Agnete Moos

Onsdag 23. august 2017

Hovedbiblioteket på Kongevej lukker fra den 18. september og åbner i Multikulturhuset på Nørre Havnegade nr. 15 til november.

Historier om Danmark

Danmarkshistorien er kompleks og nuanceret. Den kan fortolkes og diskuteres, den er din, min og vore

Er du vores nye kollega?

Astrid Tang

Tirsdag 19. september 2017

To bibliotekarer eller akademiske medarbejdere på fuld tid søges til Biblioteket Sønderborg med start d. 1. januar 2018

Så fik vi sagt godnat til biblioteket på Kongevej

Linda Ann Pallesen

Fredag 15. september 2017

Torsdag aften sagde børn og forældre godnat til Biblioteket på Kongevej. De havde alle bamser med og nattøj på. Vi pakkede flyttekasser, lavede godnat yoga og fik en godnathistorie og sluttede det hele af med en godnat sang.

Ord fra Nord - Litteraturfest i grænselandet

Agnete Moos

Tirsdag 12. september 2017

Mød Bergsveinn Birgisson, Arne Dahl, Leif Davidsen, Maria Helleberg og Søren Ulrik Thomsen på årets litteraturfest i det dansk-tyske grænseland.

De dejlige sutter

Louise Ellerbæk

Mandag 11. september 2017

De trøster og beroliger. De er skønne, når man er lille bitte, men på et tidspunkt må der tages afsked med de kære sutter, og det kan være svært.

Kom godt igang med dialogisk læsning

Louise Ellerbæk

Mandag 4. september 2017

Dialogisk læsning vil sige, at du dramatiserer historien, og at barnet snakker med undervejs. Læs mere her og se forslag til gode bøger.