Sønderborg Udstillingen 2017 DEL II

Mandag 20. februar 2017

Trine Maria Høy, Lise Tuxen, Vibeke Fonnesberg, Jesper Kristiansen, Ragnar Stefansson, Søren Møller og Jes Mogensen udstiller i Xbunker

Merete Pryds Helle

Astrid Tang

Fredag 17. februar 2017

Merete Pryds Helle kan ikke sættes i bås i litterær forstand. Hun har skrevet både for børn og voksne og indenfor vidt forskellige litterære genrer. Onsdag den 1. marts gæster hun Biblioteket Sønderborg og fortæller bl.a. om den seneste roman "Folkets skønhed", som indbragte hende De Gyldne Laurbær.

Parallakse - en lydvandring i Sønderborgs byrum

Fredag 17. februar 2017

Parallakse er en lydvandring med udgangspunkt i Sønderborg Bibliotek. Du kan låne mp3-afspiller og høretelefoner på biblioteket eller høre lydvandringen direkte på www.eReolen.dk.

AT-opgave: Menneskets forhold til naturen

Astrid Tang

Torsdag 9. februar 2017

Det overordnede emne for årets AT-opgaver er 'Menneskets forhold til naturen'. Er du i tvivl om, hvilke emner du kan bruge i din AT-opgave, har biblioteket samlet en række links, ideer og inspirationssider du kan bruge.

Lørdagslæsning: Sabaa Tahir: Det ulmende oprør

Jens Tirsbæk Jørgensen

Lørdag 18. februar 2017

Sabaa Tahir: Det ulmende oprør - Er første del af en fantasy-trilogi som udspiller sig i et middelalderligt samfund.

Alternative facts

Jens Tirsbæk Jørgensen

Mandag 6. februar 2017

Hvad er sandhed og hvad er løgn? Det kan godt være svært at gennemskue! Især i disse tider, men biblioteket kan måske hjælpe dig på vej.

Lørdagslæsning

Anita Thomsen

Lørdag 11. februar 2017

Kan man være gift med et monster i 18 år uden at opdage det?

Sønderborg Udstillingen 2017 DEL I

Onsdag 25. januar 2017

Thomas Lunau, Iris Friedrichsdottir, Sean McCluskey, Dorthe Saldern Meier, Ole Prip Hansen, Hanne Ida Helstrup & Hanne Skyum udstiller i Xbunker

Sider