Historier om Danmark

Danmarkshistorien er kompleks og nuanceret. Den kan fortolkes og diskuteres, den er din, min og vore

Regnbue kærlighed for børn og unge

Onsdag 22. november 2017

Bøger er et af de steder, man går til, når man leder efter empati – om så det er for andres eller ens egen situation – for i litteratur kan man finde og genkende sig selv som i et spejl. Det er ens for os alle, men også når det handler om homoseksualitet. Her er en liste over nogle skønne bøger om homoseksualitet og regnbuefamilier for børn og unge.

Noget til dig der er gamer

Onsdag 15. november 2017

Vil du være mesterbygger i Minecraft, kribler det i fingrene efter at få fanget en Growlithe Pokémon, eller er du vild efter at kode selv, så har vi bøgerne til dig!

Bogforum 2017

Astrid Tang

Fredag 20. oktober 2017

Bogforum 2017 finder sted fra den 10.-12. november 2017 i Bella Center Copenhagen. Bogforum er Danmarks største litterære event for både børn og voksne.

Indvielse af Multikulturhuset

Carsten Nicolaisen

Torsdag 19. oktober 2017

Multikulturhuset i Sønderborg Kommune ønsker at møde borgerne og byens gæster i et stort, åbent, demokratisk møde- og inspirationssted. Her åbnes for nytænkning, nye aktiviteter og faciliteter både udendørs og indenfor. Multikulturhuset rummer Biblioteket Sønderborg, Deutsche Bücherei Sonderburg og Sønderjyllands Kunstskole.

Oktober betyder Halloween

Mandag 9. oktober 2017

Hvis du også har været i gang med at skærer flotte græskar ud, har fundet det uhyggelige kostume frem, pyntet op med spindelvæv og glæder dig til at råbe "slik eller ballade!" Så er denne liste noget for dig.