Det sker - arrangementer og aktiviteter

Onsdag
21 marts
Onsdag 21. marts 2018
 • Teatret Kriskat opfører Dada i Hørup

  DADA! MOMOO! Drrrrrrr! Hvad er DADA? Hvor er DADA? DADA er alt og ingenting. En perle der driller, danseben, et vandet væsen, børnenes fingre. Et fantasitæppe fuld af overraskelser danner rammen om en abstrakt, fjollet opdagelsesrejse.

  Biblioteket Hørup10:00Gratis
 • Øhavsfærger

  Færgefart og Det Sydfynske Øhav er uløseligt forbundet. Hør Søren Stidsholt Nielsen fortælle om alle 12 færgeruter i og omkring Øhavet.

  Biblioteket Nordborg16:30Gratis
Torsdag
22 marts
Torsdag 22. marts 2018
 • Teatret Kriskat opfører Dada i Broager

  DADA! MOMOO! Drrrrrrr! Hvad er DADA? Hvor er DADA? DADA er alt og ingenting. En perle der driller, danseben, et vandet væsen, børnenes fingre. Et fantasitæppe fuld af overraskelser danner rammen om en abstrakt, fjollet opdagelsesrejse.

  Biblioteket Broager10:00Gratis
 • Få styr på dine, mine og vores…

  Alle kommer på et tidspunkt i livet i forbindelse med arvereglerne, og de fleste oplever dem som komplicerede. Det kan derfor være svært at vide, hvordan man bedst sikrer den efterladte samlever/ægtefælle, fællesbørn og særbørn.

  Biblioteket Broager16:30 til 17:30Gratis
 • Forfatteraften med Mich Vraa

  Mich Vraa fortæller om de to første romaner i trilogien om Dansk Vestindien ”Haabet” og ”Peters kærlighed” samt om den historiske baggrund, slavetiden og den danske koloni i Vestindien.

  Biblioteket Sønderborg19:0080 kr.
Fredag
23 marts
Fredag 23. marts 2018
Mandag
26 marts
Mandag 26. marts 2018
Tirsdag
27 marts
Tirsdag 27. marts 2018
Tirsdag
3 april
Tirsdag 3. april 2018

Sider

Søger du oplevelser i Sønderjylland og er på de kanter er det værd at tjekke bibliotekets aktivitetskalender. Spørger du stadig dig selv: Hvad sker der i Sønderborg i 2018? Så ligger svaret lige for. Kig i bibliotekets program og så har du svaret: Det sker i Sønderborg!

Hvad sker der i Sønderborg?

Der sker rigtig meget forskelligt, hvis du studerer vores arrangementskalender for 2018. Programmet er fyldt med oplevelser og aktiviteter i Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Hørup, Augustenborg, Broager, Ulkebøl, Dybbøl og Vester Sottrup.

Hver sæson byder på foredrag, musik og koncerter. Forfatterforedrag med kendte eller debuterende forfattere er tilbagevendende arrangementer. Hertil kommer en lang række foredrag der gør dig klogere på alverdens ting. Vi gør os umage for at have et alsidigt program med kulturoplevelser for enhver smag.

Foredrag i og uden for Sønderborg by

Foråret 2018 er ingen undtagelse. Som altid er paletten bred, når det drejer sig om emner og foredragsholdere. Historien får plads, det gør litteraturen også. Vores arrangementer foregår ikke kun på biblioteket i Sønderborg by og men også på bibliotekerne i Nordborg, Gråsten, Broager, Dybbøl, Hørup, Vester Sottrup, Augustenborg og 

Aktiviteter for børn

Biblioteket har mange sjove aktiviteter for børn i 2018. For børnene har vi aktiviteter for baby, aktiviteter for børn og aktiviteter for unge. Særlig børneteater er et trækplaster hvor alle billetter tit bliver hurtigt udsolgt. Læseklubben The, boller og bøger er en af vores aktiviteter i Sønderborg, mens babyrytmik er et tilbud på alle kommunens biblioteker. Hvis du leder efter aktiviteter i Nordborg eller aktiviteter i Gråsten for dig og din baby, har vi et godt tilbud til dig.